Menu

VUOSAAREN KARTANON MENU

 

Alkuruoat

Ranskalainen sipulikeitto gruyèrejuustoraasteella

Salade Niçoise - Perinteinen provencelainen salaatti tonnikalalla, vihreillä pavuilla, perunoilla, munilla ja oliiveilla

Escargots de Bourgogne - Etanat valkosipulivoissa

 

Pääruoat

Coq au Vin - Perinteinen ranskalainen ruokalaji, jossa haudutettua kananpoikaa punaviinissä, sienissä ja sipulissa


Ratatouille - Provencelainen kasvispata tomaateilla, munakoisolla, kesäkurpitsalla, paprikalla ja sipulilla


Boeuf Bourguignon - Haudutettua naudanlihaa punaviinikastikkeessa, tarjoillaan perunoiden tai riisin kera

 

Jälkiruoat

Crème Brûlée - Vaniljavanukas rapealla sokerikuorella


Tarte Tatin - Karamellisoitua omenapiirakkaa


Profiteroles au Chocolat - Tuulihattuja täytettynä vaniljajäätelöllä ja suklaakastikkeella

 

Juomat

Viinisuositukset: katso viinilista ja kysy meiltä suosituksia
Perinteinen ranskalainen siideri
Erikoiskahvit ja digestiivit

 

Tervetuloa nauttimaan aidosta ranskalaisesta maalaiskeittiöstä ravintolassamme! Tarjoamme sinulle herkullisia ruokia, jotka ovat valmistettu rakkaudella ja perinteisiä reseptejä kunnioittaen.

7 askeleen maistelumenu - 145 € - Päivittäin vaihtuva lista
Appetizer, 3 alkuruokaa, kalaa tai lihaa, juustoja, jälkiruoka

 

FOOD AND WINE PAIRING

3 viiniä- €59
Prestige 5 lasia - €79