Meistä

Rakkaudesta ranskalaiseen ruokaan ja charmiin

Kerran kauan sitten syttyi Helsingin sydämessä liekki, joka sai meidät rakastumaan Ranskaan, sen ruokaan, charmikkuuteen ja muotiin. Tästä rakkaudesta syntyi yrityksemme, joka tarjoaa asiakkailleen aitoa ranskalaisuutta lähellä kotia.

Kauppaamme kuuluu ravintola, jossa voit sukeltaa syvälle Ranskan makuun ja tunnelmaan. Ravintolamme tarjoaa herkullisia ranskalaisia ruokia, jotka on valmistettu tuoreista paikallisista raaka-aineista, perinteisiä reseptejä kunnioittaen. Jokainen suupala vie sinut Pariisin kujille tai Rivieran rantakahvilaan. Ravintolamme on paikka, jossa voit nauttia aamiaista croissantin ja café au laitin äärellä tai istahtaa illalliselle romanttisessa ranskalaisessa tunnelmassa.

Emme kuitenkaan tyytyneet pelkästään ravintolatoimintaan. Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tuoda ripaus Ranskaa kotiinsa, joten aloimme maahantuoda ranskalaisia tuotteita. Meidän omassa kaupassamme Vuosaaren kartanossa voit löytää laadukkaita herkkuja suoraan Ranskan sydämestä. Valikoimastamme löytyy erilaisia juustoja, hilloja, leivonnaisia, viinejä ja muita herkkuja, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi suoraan Ranskan maaseudulla.

Jokainen tuote, jonka valikoimaamme otamme, on huolellisesti valittu ja testattu. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja aitoja makuja. Jokainen puraisu tai maistelu saa sinut haaveilemaan viehättävistä ranskalaisista kahviloista, vilkkuvista muotinäytöksistä ja eleganteista kujista.

Yrityksemme syntyi rakkaudesta ranskalaiseen ruokaan, charmiin ja muotiin. Me uskomme, että hyvä ruoka ja tyylikäs pukeutuminen voivat tuoda iloa ja nautintoa jokaiseen päivään. Haluamme jakaa tämän rakkauden ja innostuksen kanssasi, tuoden ripauksen Ranskan viehätystä ja elämäniloa suomalaiseen arkeesi.

Tervetuloa kokemaan ranskalaisen kaupan taika ja herkuttelemaan aidoilla ranskalaisilla mauilla. Astu sisään maailmaamme ja anna meidän viedä sinut Ranskan matkalle täällä Helsingissä.

Tutustu ranskalaisen kauppamme valikoimaan ja tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja tarjouksista. Uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä herkullisia viinejä ja juustoja saapuu suoraan Ranskasta. Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, erikoiseristä ja mielenkiintoisista maistelutapahtumista.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi pääset nauttimaan ainutlaatuisista eduista ja eksklusiivisista tarjouksista. Lisäksi saat vinkkejä ranskalaisista viineistä ja juustoista sekä herkullisia reseptejä, jotka auttavat sinua luomaan aitoa ranskalaismaisteluelämystä omassa kodissasi.