Kartano keskellä upeaa kartanopuistoa

Vuosaaren eli Nordsjön kartano

Remontoimme parhaillaan Helsingin Vuosaaressa sijaitsevaa Vuosaaren eli Nordsjön kartanoa ranskalaiseksi maalaiskartanoksi. Projekti on osoittautunut isoksi, mutta niin on myös unelmamme tuoda Helsinkiin Eurooppalaista kartanotunnelmaa. Työtä ovat hidastaneet monimutkaisten lupa-asioiden verkkainen eteneminen, mutta onneksi näemme jo valoa tunnelin päässä ja tällä hetkellä uskomme kartanon avautuvan yleisölle keväällä 2024.

Kartanon historiaa & vaiheita

Iso unelma, jonka toteutuminen lähenee

Unelmana ranskalainen maalaiskartano

Olemme toteuttamassa pitkäaikaista unelmaamme ranskalaisesta maalaiskartanosta, joka sykkii elämään ja tarjoaa henkisen pakopaikan kiireisen elämän keskellä. Tavoitteenamme on avata Vuosaaren kartanorakennukseen kahvila/ravintola sekä myymälä, jossa myymme itse maahantuomiamme elintarvikkeita, vaatteita sekä sisustusta. Avaamiseen vaaditaan vielä remonttia ja muutostöitä, mutta unelma elää vahvana ja päivä päivältä olemme lähempänä toiminnan aloittamista. Siihen saakka palvelemme Haagan myymälässä sekä verkossa.

Top Gear Suomi kartanolla

Teemu Selänne, Christoffer Strömberg ja Ismo Leikola lähtivät kartanon pihalta testaamaan syntymävuosikymmenensä autoja.