Arvostelu Château Canon La Gaffeliere 2017

Arvostelu Château Canon La Gaffeliere 2017

Château Canon La Gaffeliere 2017 on ehdottomasti yksi Saint-Emilionin alueen upeimmista viineistä. Tämä Grand Cru Classé -viini edustaa Bordeaux'n alueen huippuluokkaa ja tarjoaa eleganttia monimutkaisuutta sekä intensiivistä makuelämystä.

Sommelierin kirjoittamana voin vakuuttaa, että tämä viini ansaitsee kaiken saamansa ylistyksen. Sen syvä purppuranpunainen väri houkuttelee sinut tutustumaan sen monikerroksisiin tuoksuihin. Aromiprofiilista löytyy tummia kypsiä hedelmiä, kuten kirsikkaa, luumua ja mustaherukkaa, sekä hienostunutta mausteisuutta ja hienoja savuisia vivahteita.

Ensimmäinen siemaus paljastaa tämän viinin tyylikkään rakenteen ja silkkisen pehmeyden. Maku on runsas ja moniulotteinen, jossa voi aistia tummia marjoja, kypsää kirsikkaa, suklaata, hienostunutta mausteisuutta ja hienovaraista tammen vaniljaisuutta. Viinin pitkä jälkimaku jättää suuhun elegantin hapokkuuden ja pehmeät tanniinit.

Château Canon La Gaffeliere 2017 on todellinen aarre viinikellarissa. Se kehittyy upeasti pitkällä ikääntymisellä, mutta tarjoaa myös nautintoa jo nuorena. Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi erityisten hetkien juhlistamiseen ja seuraksi liharuokien, erityisesti pihvien ja riistan, kanssa.

Juustosuositus

Tämän upean viinin kanssa suosittelen nauttimaan Saint-Nectaire-juustoa. Saint-Nectaire on pehmeän kermainen ranskalainen juusto, jossa on hienoinen maamainen ja pähkinäinen maku. Sen täyteläisyys ja monipuolinen makuprofiili täydentävät täydellisesti Château Canon La Gaffeliere 2017:n moniulotteisia aromeja ja runsasta rakennetta.

Nauti näistä herkuista yhdessä ja anna niiden yhdistelmän viehättää sinut matkalle ranskalaisten viinien ja juustojen maailmaan.

Huomioithan, että viiniarvostelu ja juustosuositus perustuvat sommelierin mielipiteisiin ja makutottumuksiin.